INFOV.A.C.

INFOV.A.C. – SISTEM DE TERAPIE CU PRESIUNE NEGATIVĂ.

  • sistemul de terapie INFOV.A.C  este un sistem integrat de management al plagilor pentru utilizare in mediile de ingrijire acuta, in spitale si chiar si la domiciliu.
  • terapia creaza un mediu care sa promoveze vindecarea prin pregatirea patului plagii pentru inchidere, reducerea edemelor, promovarea formarii si perfuzarii tesutului granular si eliminarea exudatului si a materialului infectios.
  • este indicata pentru pacientii cu plagi cronice, acute, traumatice, subacute si deschise, arsuri cu grosime partiala, ulcere (cum ar fi diabetul, insuficienta sau presiunea venoasa), lambouri si grefe.


Terapia cu presiune negativa pentru ingrijire acuta

Sistemul de terapie INFOV.A.C este conceput pentru a face terapia V.A.C. simpla si intuitiva.


INDICAȚII

Sistemul de terapie INFOV.A.C.  este un sistem integrat de management al plăgilor pentru utilizare în mediile de îngrijire acută, în spitale și chiar și la domiciliu. Terapia crează un mediu care să promoveze vindecarea prin pregătirea patului plăgii pentru închidere, reducerea edemelor, promovarea formării și perfuzării țesutului granular și eliminarea exudatului și a materialului infecțios. Este indicat pentru pacienții cu plăgi cronice, acute, traumatice, subacute și deschise, arsuri cu grosime parțială, ulcere (cum ar fi diabetul, insuficiența sau presiunea venoasă), lambouri și grefe. Atunci când se utilizează pe incizii chirurgicale închise, se intenționează gestionarea mediului inciziei, care continuă să supureze și după închiderea prin sutură, prin menținerea unui mediu închis și îndepărtarea exudatelor prin aplicarea terapiei cu presiune negativă.


Componente si accesorii ale sistemului

  • Sistem INFOV.A.C. de terapie 
  • Pansamente V.A.C. GRANUFOAM™ 
  • Canistre pentru colectarea exudatului